Norrtälje Handelsstads Årsmöte & Jubileumsfest

Norrtälje Handelsstad fyller 10 år och det kommer vi att fira den 20/5-22!

Kvällen kommer fördelas i två delar.

Del 1. Årsmöte kl 18:00 öppnar vi upp Våning 22 i havstornet, årsmötet startar kl 18:30. Då ytan är begränsad önskar vi att det max deltar 2 personer per medlemsföretag.

Del 2. 10 års-jubileumsfest Chartrade bussar kör oss från busshållplatsen utanför Åtellet och upp till Culinar, där en helkväll väntar. 3-rätters middag med dryckespaket, underhållning på scen, lotteri och efter maten öppnar dansgolvet.

Då vi önskar hög närvaro från våra medlemmar och dess personal, så har vi reducerat priset rejält! Kostnaden är 400:- /deltagare och Vi hoppas Ni passar på att ta vara på denna chans, att vi alla gemensamt organiserar en gigantisk ”firmafest”. Ju fler vi blir, desto roligare får vi.

Bussarna är även bokade att köra tillbaks oss från Culinar. Första bussen går kl 22:00 och därefter varje halvtimme fram till kl 01:00.

Individuell anmälan krävs, då vi behöver alla deltagares namn. Sista anmälningsdatumet är 10/5-22. Max antal deltagare till festen på Culinar är 250st, först till kvarn gäller. Blir det för många anmälda till årsmötet (lokalen rymmer ca 70st) så kan vi eventuellt ändra så endast 1person/ medlemsföretag får delta, vi återkommer i så fall till berörda medlemmar. Bekräftelse på anmälan kommer via mail, men den skicka manuellt så det kan ta något dygn. Har ni frågor/ funderingar så går det bra att maila: jubileumsfest@bergstromsur.se