Åhléns varuhus är fulla av mode, accessoarer, skönhetsprodukter och heminredning. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista.

Åhléns grundades 1899 och är i dag Sveriges ledande varuhuskedja. Vi är också ett av Sveriges mest kända varumärken. För att kunna behålla vår starka position jobbar vi ständigt för att förbättra, förenkla och förgylla livet för våra kunder. Vi erbjuder en unik mix av moderiktiga, prisvärda produkter och lösningar inom mode, hem, skönhet och barn. Vår huvudmålgrupp är kvinnor som uppskattar snygg, prisvärd design och tillgänglighet i form av centrala butikslägen och generösa öppettider.

På Åhléns finns en inspirerande mix av egna och utvalda internationella varumärken under ett och samma tak. Vi köper varor från alla delar av världen. För att stödja vårt inköpsarbete i Asien har vi egna inköpskontor i Hong Kong, Shanghai och New Delhi. Vi samarbetar dessutom med ett antal svenska formgivare för att ta fram varor som endast finns att köpa på Åhléns.